Warning: The use statement with non-compound name 'WP_Post' has no effect in /home/backglantan/public_html/wp-content/themes/backglantan/class-role-setup.php on line 3
Lägenheterna - Backgläntan

Välkommen hem till Backgläntan

Gångavstånd till lift och service

Här uppför Svenska Fjällhem tio fyrbostadshus med totalt 40 lägenheter på 77 respektive 56 kvm i bostadsrättsform. Precis vid liften och en ny nedfart och med den skyddade skogen som granne. De landskapsanpassade hustyperna har en kreativ arkitektur som tar för sig, utan att ta över. När du blickar upp mot berget från dalen möts du av de rödpigmenterade husen, som med sin karaktäristiska liggande träpanel, spännande trapphus och inbjudande uteplatser hälsar dig välkommen hem till Backgläntan.

Varma interiöra toner, med få och enkla material

Gemensamt för båda lägenhetstyperna är att de är byggda med varma interiöra toner, med få och enkla material. Alla lägenheter är utrustade med bastu och har takterrass/altan med sittplatser, skidförvaring och förråd, speciellt anpassat för den aktiva friluftsfamiljen.

 

Allrum med öppen plan för kök och matplats. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. (Lägenhet 77 kvm.)

Genuina detaljer och genomtänkta funktioner

Lägenheterna på 77 kvm har tre sovrum med 8-10 bäddar plus platsbyggd förvaring. Den rymliga entrén har väl tilltagna förvaringsmöjligheter och inbyggt torkskåp. Badrummet har kaklade väggar, dusch och tvättställ samt bastu med verandalounge för avkopplande återhämtning efter dagens fysiska aktiviteter. Kök och matplats i öppen planlösning och en rumsavdelare med hyllor och etanolspis till vardagsrummet skapar generösa ytor för umgänge. Vardagsrummet är rymligt och vetter mot fransk balkong alternativt uteplats i markplan. Den gemytliga atmosfären förstärks med genuina detaljer och genomtänkta funktioner som inbyggda downlights och skenor mot spotlights

 

Kök och matplats i öppen planlösning. (Lägenhet 77 kvm.)

Lägenheterna på 56 kvm har två sovrum med 4-6 bäddar plus platsbyggd förvaring. Även här är entrén rymlig med smarta förvaringsmöjligheter och inbyggt torkskåp. Badrummet har kaklade väggar, dusch och tvättställ i direkt anslutning till bastu. Kök och matplats i öppen planlösning och rumsavdelare med hyllor och etanolspis. Rymligt vardagsrum med fransk balkong alternativt uteplats i markplan. Inbyggda downlights och skenor mot spotlights bidrar till den varma atmosfären.

Badrum och bastu. (Lägenhet 56 kvm.)
Bastuutrymme med Spa-känsla. (Lägenhet 77 kvm.)
Sovrum med flera sovplatser och flexibel möblering samt snickeribyggd förvaring. (Lägenhet 56 kvm.)
Platsbyggda garderober med smart förvaring. (Lägenhet 77 kvm.)
När du blickar upp mot berget från dalen möts du av de rödpigmenterade husen.

Utsikterna är goda för en bra affär

En trygg investering

Med endast två timmars bilresa ifrån Stockholm och ett stort utbud av familjeaktiviteter året om är det lätt att förstå varför Kungsberget är så populärt bland skid- och cykelälskande barnfamiljer. Med 250 000 besökare om året är efterfrågan på hyrt boende konstant stor. Lägg därtill Backgläntans fantastiska läge med ski in- ski out och lägenheter med hotellkänsla, bastu och takterrass/altan, så är utsikterna goda för en bra affär.

Uthyrning av liknande lägenheter tidigare år har inbringat 60-100 000 kr respektive 100-150 000 kronor per år i intäkter, vilket till stor del kan finansiera ditt ägande och din semester.

Takterrass med sittplatser och utsikt över omgivningen.

Uthyrningsavtal med Kungsberget

Lägenheterna i Backgläntan kommer att ha uthyrningsavtal med Kungsberget under vintersäsongen. Det betyder att du som ägare väljer vilka fyra veckor, alternativt vilka åtta halvveckor du vill disponera din lägenhet och vilka veckor du vill att Kungsberget hyr ut lägenheten till andra gäster. Ett smart sätt att finansiera familjens egna fjällresor.

Avtalet innebär att Kungsberget sköter allting med bokningar, städning, åtgärd av eventuella skador på inredningen, besiktning och nycklar. För detta arbete tar Kungsberget 25 % i arvode på hyresintäkten. Du har även möjlighet att teckna sommaruthyrningsavtal.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Backgläntan? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

    Kontakta mäklare

    Fastighetsbyrån
    Gustav Björkman
    070-840 00 31, 026-24 99 58
    gustav.bjorkman@fastighetsbyran.se