fbpx

Arkitektens tankar

Vi lyssnar på vår omgivning

Trigueiros om Backgläntan

I ängslandskapet vid västra nedfarten av Kungsberget har Trigueiros Architecture, i samarbete med Svenska Fjällhem, skapat moderna semesterhem med en blinkning åt traditionella Hälsingegårdar. Material, färg och detaljer härstammar ur en igenkännbar, inbjudande och omtyckt boendemiljö, nutida komponerat med modern teknik.

Arkitektur och landskap är skapat för att uppfylla drömmar och förväntningar av vistelse i friluftsnära miljö. Genuint byggda hus, som ska hålla och inspirera i flera generationer, förbli inbjudande och anpassat för alla åldrar. Byggnaderna är skarpa i sitt formspråk. En nutida funktionalism, där varje funktion är vackert utformad, lockar till nyfikenhet och aktivitet på platsen och i livet.

Trigueiros Architecture.

Alla platser är skräddarsydda för god livskvalitet och en hälsosam livsstil. Här finns alla bekvämligheter för en vistelse fylld av både aktivitet och vila. Mötesplatser för att samlas och njuta av landskapets alla säsonger inne och ute, så som på takens terrasser med utsikt över Kungsberget i skydd från väder och vind.

Landskapet planeras för ett användbart och vackert område året runt. Karaktären av ett frodigt, böljande landskap bevaras och befintlig odlingsjord sparas och återanvänds på tomterna.

Interiören är omsorgsfullt skräddad för att hålla över tid. Få noga utvalda material och kulörer i sobra toner skapar en exklusiv upplevelse med hotellkänsla. Helhetsupplevelsen förstärks med ett komplett urval av hållbara möbler, som valts ut för att komplettera inredningen. Här kombineras möbelprodukter i jordiga komponentfärger med luftiga skandinaviska klassiker. En lugn miljö med rum för aktivitet och vila.

Bostäder för minnesvärda stunder att återvända till.

 

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Backgläntan? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

    Kontakta mäklare

    Fastighetsbyrån
    Gustav Björkman
    070-840 00 31, 026-24 99 58
    gustav.bjorkman@fastighetsbyran.se